Futbolculara kahvaltı jesti

Lokka kafenin sahibi genç iş adamı Lokman Acar, BB Erzurumspor teknik heyeti ve futbolculara Keçiören deplasmanı öncesinde kahvaltı verdi.

13.09.2019 08:45:39 0

 

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor´a genç iş adamı Lokman Acar´dan zorlu Keçiörengücü maçı öncesinde destek geldi. Aynı zamanda MHP Yakutiye İlçe Yönetiminde yer alan genç işadamı Lokman Acar, Dadaşkent´te işletmeciliğini yaptığı Lokka Kafe´de BB Erzurumspor teknik heyeti ve futbolcuların onuruna kahvaltı verdi. Keçiörengücü maçı öncesindeki moral kahvaltısında teknik heyet ve futbolcular keyifli anlar yaşadı.

MUZAFFER HOCA TEŞEKKÜR ETTİ

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, yarın oynanacak olan Keçiörengücü maçı öncesinde işadamı Lokman Acar´ın kendileri için yaptığı jest ve moral kahvaltısından ötürü teşekkür etti. Lokman Acar ise, ?Şehrimizin ortak paydası olan Erzurumsporumuzu işyerimizde ağırlamaktan gurur duydu. Lokka Kafemizi futbolcularımızın ve teknik heyetimizin onurlandırmasının gururunu yaşıyoruz? dedi. Kahvaltıya Tarım Kredi Kooperatifleri Böle Müdür Yardımcısı Özkan Yıldırım da katıldı.