15 TEMMUZ TURNUVASI RAKET SESLERİYLE SONA ERDİ
Erzurum’da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Masa Tenisi Turnuvası, büyükler kategorisiyle tamamlandı. İki gün süren organizasyonda 90 sporcu kıyasıya mücadele etti.
www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Masa Tenisi Turnuvası, bugün oynanan büyükler kategorisi müsabakalarıyla sona erdi. Yakutiye Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya toplamda 90 sporcu katıldı.
İki gün süren organizasyonun ilk gününde minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde karşılaşmalar oynandı. Bugün ise büyük erkekler ve büyük kızlar kategorisinde heyecan doruğa çıktı. Tecrübeli raketler, final karşılaşmalarında şampiyonluk için mücadele etti.
Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya takdim edildi.
Turnuva Sonuçları:
Minik Erkekler
- Eymen Kotan
- Ahmet Efe Alemdar
- Ali Aras
- Muhammet Kayaalp
Minik Kızlar
- Duru Yaren Öz
- Rahime Sude Kara
- Fatma Zehra Atmaca
- Fatma Zehra Sarıkaya
Küçük Erkekler
- Yavuz Selim Dursun
- Haktan Urhan
- Kerem Avcı
- Eymen Özkan
Genç Erkekler
- Kerem Akça
- Ziya Yazıcı
- Enes Çiloğlu
- Sefa Korel
Büyük Erkekler
- Amir Aman
- Recep Kızılırmak
- Adem Kayaalp
- Çakır Duman
Büyük Kızlar
- Hazal Polat
- Gülsüm Özkan
- Nazar Türker





