www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN
Erzurum amatör futbolunun kalbi olan 3 Temmuz Stadyumu, yarın itibarıyla Erzurum Büyükşehir Belediyesi U-18 Ligi’nde kritik müsabakalara ev sahipliği yapacak. 9 takımın katılımıyla 18 hafta sürecek olan uzun soluklu grup maratonunda, gözler 16. hafta karşılaşmalarına çevrildi.
Cumartesi Günü İki Önemli Randevu
U-18 Ligi’nde haftanın açılış maçları yarın oynanacak. Günün ilk randevusunda saat 10.00’da Demirspor ile Erzurumşehir SK karşı karşıya gelecek. Bu müsabakanın hemen ardından saat 14.00’te ise Erzurum 1968 Spor ile Erzurum Olimpik Adımlar Spor takımları 3 puan mücadelesi için yeşil sahaya çıkacak.
Heyecan Pazartesi Günü Devam Edecek
Haftanın diğer önemli karşılaşmaları ise Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek. Saat 10.00’da Erzurum B.B. Spor, Kombina Spor’u konuk ederken, günün kapanış maçında saat 14.00’te Yol Spor ile Harb-İş Spor kozlarını paylaşacak. Ligin iddialı ekiplerinden Yakutiye Spor ise 16. haftayı maç yapmadan (bay) geçirecek.
Final Yolunda Kritik Viraj
18 haftalık grup aşamasının sonuna yaklaşılırken, takımlar sıralamadaki yerlerini korumak ve bir üst tura avantajlı girmek için kıyasıya bir yarış içerisinde. 3 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak bu hafta sonu mesaisinde alınacak sonuçlar, şampiyonluk yolundaki düğümü çözmeye bir adım daha yaklaştıracak.
