4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri Müftü Yıldırım'ı ziyaret etti

Palandöken İlçe Müftülüğü'ne bağlı 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri, kurs öğreticileri ve Palandöken İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü eşliğinde İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ı ziyaret ettiler.

Tarih: 06.10.2022 10:24
4-6 yaş Kur

Sinan AYDIN

Erzurm İl Müftüsü Şahin Yıldırım, makamında Kur'an kurslarında eğitim alan minik öğrencileri ağırladı. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Palandöken İlçe Müftülüğü'ne bağlı 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri, kurs öğreticileri ve Palandöken İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü eşliğinde İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ı ziyaret ettiler.

ÖĞRENCİLERE ÇİKOLATA İKRAMINDA BULUNDU

Öğrenci ve öğreticilerle yakından ilgilenen Müftü Yıldırım, öğreticilerin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek minik öğrencilere çikolata ikramında bulundu. Müftü Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü'ye, öğreticilere ve minik öğrencilere teşekkür etti.

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI NEDİR?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, camilerin ve din görevlilerinin değerini ve önemini anlatmak için, 1986 yılından itibaren 1-7 Ekim tarihleri arasını içeren Ekim ayınınilk haftası “Camiler Haftası” olarak kutlanmakta iken 2003 yılında “Camiler Haftası’na“Din Görevlileri” de ilave edilerek bu hafta, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” olarak kutlanmaya başlanmıştır. 2011 yılından itibaren her yıl farklı bir tema belirlenerek çeşitli etkinliklerle bu haftanın kutlanmasına devam edilmektedir.