ANİDEN BASTIRAN YAĞMUR VATANDAŞI SERİNLETTİ

Kavurucu yaz sıcağının yaşandığı Erzurum’da aniden bastıran yağmur, vatandaşı bir nebze olsun serinletti.

Tarih: 30.06.2024 14:35
 ANİDEN BASTIRAN YAĞMUR VATANDAŞI SERİNLETTİ

 www.erzurumgunebakis.com/ Fatma Evin

Aşırı sıcaklıkların etkili olduğu Haziran ayında Erzurum’da yağan yağmur vatandaşı, hem sevindirtti hem ise serinletti. Aniden başlayan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken bazı vatandaşlar ise yağmurdan korunmak için sığınacak yer aradı. Yağmura yakalanan vatandaşlar ise haziran ayında yağmur yağmasının şaşkınlığını yaşadı. 

Aniden yağan yağmura sevinen vatandaşlar,  yağmurdan önce sıcaktan bunaldıklarını, yağmur yağdıktan sonra serinlediklerini belirterek, yağmurun yağmasına hem şaşırdıklarını hem de sevindiklerini dile getirdiler.

Vatandaşlar,” Bu boğucu sıcaklarda, havanın her yerde çok sıcak olduğu bir dönemde ve özellikle Temmuz’da yağmurun yağması inanılmaz güzel bir olay. Şu anda görüyorsunuz Erzurum’da Haziran ayında yağmur yağıyor. Allah’ın takdiri yazın ortasında yağmur yağıyor. Şimşekler çakıyor kendimi kışın ortasında hissediyorum bu mevsimde yağmurun yağması çok güzel. Allah’ın rahmet bereketi daima üzerimizde olsun ve eksilmesin inşallah. Bu mevsimde yağmurun yağması normal değil ama yağması güzeldir. Sabah hem çok sıcaktı hem de toz duman içerisindeydik. Şimdi sabahtan daha güzel yağan yağmurdan dolayı o bunaltıcı sıcaklar gitti. Sabahleyin sıcaktan bunalıyorduk, şimdi çok serinledik.”