Aile İçi İlişkilerde Sabır Anlayış ve Şefkat Anlatılacak

Erzurum’da 15 Ağustos’ta düzenlenecek söyleşide, Doç. Dr. Recep Ertuğay aile içinde sabır, anlayış ve şefkatin önemini anlatacak.

Tarih: 15.08.2025 10:58 Güncelleme: 15.08.2025 10:58
Aile İçi İlişkilerde Sabır Anlayış ve Şefkat Anlatılacak

www.erzurumgunebakis.com / Dilan ÇOŞKUN

Erzurum’da aile bağlarını güçlendirmeye yönelik anlamlı bir etkinlik düzenleniyor. “Aile İçinde Sabır, Anlayış ve Şefkat” konulu söyleşi, 15 Ağustos 2025 Cuma günü saat 14.00’te Gülümseyen Kafe Olimpiyat Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Konuşmacı olarak Doç. Dr. Recep Ertuğay’ın yer alacağı programda, aile bireyleri arasında sağlıklı iletişim kurmanın yolları, empati ve hoşgörünün önemi, zorluklar karşısında sabırla hareket etmenin aile içi huzura katkıları ele alınacak.

Etkinlik, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile “Seninle Güzel” projesi iş birliğinde hayata geçiriliyor. Katılımın ücretsiz olduğu program, aile değerlerine dikkat çekmeyi ve toplumsal dayanışmayı artırmayı hedefliyor.