Anneler Günü Heyecanı başladı

Annelerimize Armağan Edilen Özel Gün Yaklaşıyorken, Şehirde heyecan da artıyor.

Tarih: 06.05.2024 23:22 Güncelleme: 07.05.2024 02:13
Anneler Günü Heyecanı başladı

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl

Her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü, annelerimizi anma ve onlara minnet duyma günü olarak kutlanan Anneler Günü, bu yılda, büyük bir heyecanla yaklaşıyor ve bu özel günde, annelerimizi hatırlamak ve onlara teşekkür etmek için birçok kişi, farklı şekillerde hediye seçemeye başlıyor.

Erzurum’da alışveriş merkezleri, çiçekçiler ve hediyelik eşya satan yerler anneleri mutlu etmek için hazırlıklarını sürdürüyor.  Aileler, annelerini şımartmak için güzel bir yemek, piknik veya aile içi etkinlikler düzenleyerek onlara unutulmaz anlar yaşatmayı planlıyor.

Esnafların Anneler Günü Coşkusu

Anneler günü, esnafların da yoğun ilgisini çekiyor ve bu özel günde anneleri unutmayan, onların değerini vurgulayan esnaflar, özel kampanyalar, indirimler ve etkinliklerle müşterilerine yardımcı olmayı hedefliyor. 

Çiçekçilerin Renkli Dünyası

Anneler Günü denince akla ilk gelen hediyelerin başında çiçekler geliyorken, çiçekçilerde bu özel gün için çeşitli çiçek aranjmanları ve buketler hazırlıyor. Gül, orkide, lilyum gibi annelere özel çiçeklerle dolu rengarenk vitrinler, alıcılara sunuluyor. Ayrıca birçok çiçekçi, Anneler Günü'ne özel indirimler ve hediye paketleri sunarak müşterilerini memnun etmeyi amaçlıyor.

Küçük Dükkanların Büyük Sürprizleri

Mahalle bakkalları, pastaneler, kafeler ve hediyelik eşya dükkanları da Anneler Günü için özel hazırlıklar yapıyor. Özellikle hediyelik eşya dükkanları, annelere özel tasarlanmış ürünlerin satışını gerçekleştirmeye başlamışken, pastaneler de anneler için özel olarak lezzetli pasta ve tatlı çeşitleri yapıyor.

Anneler Günü Alışveriş Çılgınlığı

Yine Anneler Günü yaklaştıkça alışveriş merkezleri ve mağazalar da hareketlenmeye başlıyor. Öyle ki giyim mağazaları, kozmetik ürünleri satan dükkanlar, takı ve aksesuar mağazaları, annelere özel kampanyalar düzenleyerek müşterilerini cezbetmeyi başarıyor.