Tarih: 21.03.2017 18:13

Aydemir: ?Nevruz kardeşliğimizin ifadesidir?

Facebook Twitter Linked-in


?Bütün müminler kardeştir. İlahi hükmünün gereği ve imanı ile saflarımızı daha sık tutmalı, saflarımıza hainlerin, iblislerin girmesini engellemeliyiz? diyen Milletvekili Aydemir, ?Cihana Çanakkale Destanı´nı belleten ruh, Dünyaya Aziziye Destanı´nı ezberlettiren duruş, kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin eseridir. Nevruz da ilelebet sürecek kardeşliğimizin bir bayram coşkusuyla ifadesidir? kaydını düştü.
16 Nisan yönetimde Nevruz olacak
Nevruz´un bahara erişimi tarif ettiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, ?Bir bahar ayı olan ve Nevruz içinde bulunan Nisan ayında ülke olarak yeni bir coşkuyu yaşayacak, 16 Nisan´da milletçe, yürek yüreğe tarihi bir değişime, cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine ?evet´ diyerek, yönetimde de nevruz yaşayacağız, inşallah´ dedi.
Erzurum´dan Türk dünyasına selam
Nevruz´un lügat manasıyla, yeni bir gün olarak tabiatta uyanışı ifade ettiği, 16 Nisan´da da bu manada milletçe yeni bir diriliş yaşanacağını söyleyen Milletvekili Aydemir, ?Nevruz, ?Karayazı, Oltu, Hınıs ve İspir´iyle Erzurum´dan Türk Dünyasına bir selamdır. 16 Nisan da Milli iradeden Küresel hafızaya vurulacak ?Evet´ mührü bu selamı daha da manalandıracak ve Büyük Türkiye yolunda AK sefer güç kazanacaktır.´ ifadesini kullandı.
Milletvekili Aydemir, ?Tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet imanımızı yineliyor, milli irade yolunda kararlılık ahdimizi vurguluyor, Aziz milletimizin nevruz coşkusunu paylaşıyoruz.? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —