ÇİÇEKÇİLER ANNELER GÜNÜ İÇİN HAZIR

Anneler Günü için çiçekçiler oluşacak talebi karşılamak adına yoğun mesai harcıyor. Müşterilerine geniş ürün yelpazesinde çiçekler sunan çiçekçiler, Anneler Gününde hazırlıklarını tamamladı.

Tarih: 08.05.2024 18:01 Güncelleme: 08.05.2024 18:02
ÇİÇEKÇİLER ANNELER GÜNÜ İÇİN HAZIR

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Anneler Günü hazırlıkları her yıl olduğu gibi bu yıl da günler öncesinden başladığını ifade eden çiçekçiler, Çiçekçilik sektörü için en önemli günlerden birinin Anneler günü olduğunu  söylediler.

Çiçekçiler,” Vatandaşlar Anneler Günü gibi özel günlere çok fazla önem gösteriyor. Anneler Günü için hazırlıklarımızı yapıyoruz.  Anneler Günü'nde en sık tercih edilen çiçekler gül ya da karanfil yerine saksı çiçekleri oluyor. Umuyorum Pazar günü de bu talebi yakalayacağız. Güzel bir Anneler Günü olacak. Annelerimiz zaten bizim kanatsız meleklerimiz. Onlara en güzel hediyeleri, en güzel çiçeklerimizi sunmaya çalışacağız.  Biz umut içindeyiz. Anneler bizim için çok kıymetlidir. Bütün müşterilerimizin, anne adaylarına, annelere gelip çiçek almalarını tavsiye ediyoruz.  Fiyatlarda düşme yaşanıyor. Her bütçeye göre çiçek var, siz yeter ki hediye almak isteyin. Annemiz bizim en kıymetli varlığımızdır. Onlara vereceğimiz çiçek hiçbir fedakârlığının karşılığı değildir ama en azından bu günü kutlamış ve hatırlamış oluruz.  Çiçek sektörü olarak şu günler hem bol, hem şık ve ucuz bitki üretim dönemindeyiz. Anneler Günü nedeniyle çiçek fiyatlarımızı indirdik. Vatandaşlarımız, çok uygun fiyatlarla bir gül, bir karanfil alıp, bir demet çiçek alıp annelerine götürebilir. Annelerimizin bir çiçek kadar güzel ve değerli olduğunu da unutmayalım. Annelere verilecek en güzel hediye çiçektir. Çünkü anneler de bir çiçektir ve onları çiçeklerle mutlu etmeyi görev bilelim.”