Curling Karışıklar Milli Takım Temsilcisi Eser Team!

Erzurum’da gerçekleşen Karışıklar Milli Takım Seçmeleri, son tur müsabakaları ile sona erdi.

Tarih: 23.07.2024 23:33
Curling Karışıklar Milli Takım Temsilcisi Eser Team!

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ
Erzurum Yakutiye Curling Salonu’nda 4 takımın katılımıyla 16 Temmuz 2024’te başlayan Curling Karışıklar Milli Takım Seçmeleri, bugün gerçekleşen son tur maçları ile sona erdi. İlk turda yarışan 4 takımdan birinin elenmesiyle ilk 3 takım ikinci tur müsabakalarında mücadele ettiler. İlk turu son sırada tamamlayan Team Atmaca, ilk turda elendi. İkinci turda yarışan 3 takımdan ise elenen Team Özkan olmuştu. Curling Karışıklar Milli Takım Seçmelerinin son turu olan 3. turda ise Team Eco ile Team Eser, milli formayı kapabilmek için mücadele ettiler. 
Antrenör Bilal Ömer Çakır ve Yardımcı Antrenör Adem Özdemir’in çalıştırdığı Team Eser, son turda Team Eco’yu yenerek Curling Karışıklar Milli Takım Seçmelerini kazanan ekip oldu. Team Eser 2024-2025 sezonunda curling karışıklar kategorisinde uluslararası yarışmalarda Türkiye’yi temsil etme hakkını elde etti. Milli takımda bu sene Selahattin Eser, Nilay Arzık, Bilal Emre Nerse ve İlknur Ürüşen milli müsabakalarda mücadele edecekler.
Milli takım seçmelerini kazana ekip19-29 Ekim 2024 tarihlerinde İskoçya’nın Aberdeen kentinde Curling Karışıklar Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecekler.