DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE POTANIN GENÇLERİ NEFES KESTİ!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Erzurum'da düzenlenen basketbol turnuvasında genç sporcular büyük mücadele sergiledi.

Tarih: 14.07.2025 16:57 Güncelleme: 14.07.2025 16:57
DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ

www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN
Erzurum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen basketbol turnuvası, büyük bir coşku ve mücadeleye sahne oldu. 13 Temmuz Cumartesi günü Olimpiyat Park Yüksek İrtifa Salonu’nda gerçekleşen turnuvada, kentteki yerel spor kulüpleri kıyasıya rekabet etti.

Saat 16.00’da başlayan müsabakalarda sahada yaşanan mücadele kadar tribünlerdeki heyecan da dikkat çekti. Basketbolseverler takımlarını büyük bir tutkuyla desteklerken, sporcuların sergilediği performans alkış topladı.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlar şöyle sıralandı:
1. Gençlik Spor
2. Doruk Spor
3. DSİ Spor

Organizasyon, hem 15 Temmuz’un anlam ve önemini yaşatması hem de Erzurum’un genç sporcularına sahne sunması bakımından takdir topladı. Katılımcılar ve izleyiciler, gelecek yıllarda da bu tür turnuvaların devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi.