Tarih: 05.10.2024 20:28

EBB U14 Ligi Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi U14 Ligi’nde son hafta olan 13. Hafta karşılaşmaları, bugün Erzurum Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Erzurum’un gelecekteki yıldızlarının mücadele ettiği ligde son hafta kıran kırana mücadelelere sahne oldu. 

U14 Ligi’nin son haftasının ilk karşılaşması ise ligi birinci bitirme yarışındaki Yakutiye Spor ile İl Özel İdare Spor arasında gerçekleşti. EBB U14 Ligi’nde çıktığı 11 karşılaşmayı da kazanarak namağlup lider olan Yakutiye Spor, İl Özel İdare Spor’a 4-1 skorla yenilerek ligin son haftasında mağlubiyet yaşadı. İl Özel İdare Spor elde ettiği galibiyetle ligi Yakutiye Spor ile aynı puanla (33) bitirse de Yakutiye Spor, averaj ile ligi lider olarak tamamladı.

Ligin son haftasındaki bir diğer önemli karşılaşma ise play-off hattındaki Olimpik Adımlar Spor’un karşılaşması oldu. Ligin son haftasında İdmnaocağı Spor ile karşılaşan Olimpik Adımlar Spor karşılaşmayı 2-0 skorla kazanarak ligi 4. Sırada tamamladı. Olimpik Adımlar Spor elde ettiği 3 puanla 4. sırada 22 puanı bulunan 25 Mart Oltu Spor’u geçerek 24 puanla play-off hattına girdi.

Ligin son haftasında diğer karşılaşmalar da gerçekleşerek EBB U14 Ligi karşılaşmaları sona erdi. EBB U14 Ligi’ni ilk 4’te tamamlayan Yakutiye Spor, İl Özel İdare Spor, Genç Ordu Spor ve Olimpik Adımlar Spor ise play-off karşılaşmalarında il şampiyonu olmak için mücadele edecekler. 

EBB U114 Ligi’nde şampiyon olan takım, U14 Türkiye Şampiyonası’nda da Erzurum’u temsil etme hakkını elde edecek.

Play-off Oynayacak Olan Takımlar

Yakutiye Spor

İl Özel İdare Spor

Genç Ordu Spor

Olimpik Adımlar Spor

EBB U14 Ligi 13. Hafta Maç Sonuçları

Erzurum 1968 Spor 2:1 Yol Spor

Alfa Dinamik Spor 0:3 Genç Ordu Spor

Dadaşlarbirliği Spor 1:4 Erzurum Şehir Spor

İdmanocağı Spor 0:2 Olimpik Adımlar Spor

İl Özel İdare Spor 4:1 Yakutiye Spor

Harb-iş Spor 0:3 Yıldızkent Spor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —