EBB U18 Ligi’nde 4. Hafta Tamamlandı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi U18 Ligi’nde 4. hafta müsabakaları gerçekleşti.

Spor 7.10.2024 02:16:00 0

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum’un genç yeteneklerinin mücadele ettiği ve toplam 7 takımın şampiyonluk için yarıştığı Erzurum Büyükşehir Belediyesi U18 Ligi’nde 4. Hafta karşılaşmaları, Erzurum 3 Temmuz Stadı’nda tamamlandı. 

Ligin 4. Haftasında ilk karşılaşmasında Harb-iş Spor ile Demir Spor karşılaştı. Büyük bir çekişmenin olduğu karşılaşmada, Harb-iş Spor elde ettiği 1 gol ile karşılaşmayı 1-0 skorla kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

Haftanın ikinci maçında karşılaşan Olimpik Adımlar Spor da Yol Spor da takımlarına galibiyeti getirecek skoru elde edemediler. Başa baş geçen karşılaşmada, iki taraf da birer gol bulmasına rağmen, galibiyeti getirecek gol bulamadıkları için karşılaşma 1-1 skorla bitti. 1-1 biten karşılaşma ile iki takım da haftayı 1 puan ile kapattılar.

Haftanın son karşılaşmasında ise Yakutiye Spor ile Erzurum 1968 Spor 3 puan için mücadele ettiler. Karşılaşmada Yakutiye Spor elde ettiği 4 gol ile karşılaşmanın galibi gelen taraf olsa da Erzurum 1968 Spor da karşılaşmada 2 gol kaydetti. 4-2 biten karşılaşmada Yakutiye Spor da haftayı 3 puanla kapattı.