www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN
Bosna Hersek’in Banja Luka şehrinde düzenlenen 28. Balkan Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası başladı. 1 Mart’a kadar sürecek organizasyonda Erzurum Gençlik Spor Kulübü’nün veteran sporcusu Koray Daş, Ay-yıldızlı forma ile tatamiye çıkarak madalya mücadelesi verecek.
Manisa’daki Derece Milli Takım Yolunu Açtı
Koray Daş, 12-15 Şubat tarihleri arasında Manisa’da gerçekleştirilen Türkiye Büyükler, Para-Karate, Deaf Karate ve Veteranlar Karate Şampiyonası’nda Veteranlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarı elde etti.
Bu derecesi sayesinde Balkan Şampiyonası için Milli Takım kadrosuna seçilen Erzurum GSK sporcusu, uluslararası arenada Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.
Banja Luka’da Zorlu Mücadele
11 ülkeden 343 karatecinin katıldığı Balkan Şampiyonası’nda rekabet üst seviyede yaşanıyor. Türkiye ise organizasyonda 36 kadın ve 24 erkek olmak üzere toplam 60 sporcu ile yer alıyor.
GSK’nın veteran karatecisi Koray Daş, hem kulübünü hem de ülkemizi başarıyla temsil etmek için Balkan tatamisinde kürsü arayacak.
