ERZURUM MASA TENİSİ'DE ZİRVE ANADOLU İMAM HATİP'TE!

Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği’nde rakiplerini geride bırakan Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi, şampiyon olarak Erzurum’u Artvin’deki bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı.

Tarih: 12.01.2026 16:10 Güncelleme: 12.01.2026 16:45
ERZURUM MASA TENİSİ

www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN

Erzurum’da okul sporları heyecanı masa tenisi müsabakalarıyla zirve yaptı. Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında, genç raketlerin Erzurum şampiyonu olabilmek için sergilediği performans izleyenlerden tam not aldı.

5-9 Ocak tarihleri arasında oynanan nefes kesen maçlar sonunda, rakiplerini geride bırakan Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Zirve Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin

Okullarını temsil eden sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olan turnuvada, Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi Genç Erkekler kategorisinde üstün bir oyun sergiledi. Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Cihat Çelikdağ yönetimindeki takım, ortaya koydukları performansla okulun gururu oldular.

Şampiyon kadroda yer alan altın raketler:

  • Mehmet Ziya YAZICI
  • Sefa KOREL
  • Hasan KILIÇ

 “Emeklerin Karşılığını Aldık”

Beden Eğitimi Öğretmeni Çelikdağ, “Turnuva boyunca büyük bir özveriyle mücadele eden tüm öğrencilerimi kutluyorum. Emeklerinin karşılığını alarak il şampiyonu oldular. Bu süreçte bizlere her zaman destek olan Okul Müdürümüz Zeki Korkmaz’a teşekkür ediyorum. Şimdi hedefimiz Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmek.” dedi.

Bölge Finalleri Başlıyor

Erzurum İl Birincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi, gözünü bölge şampiyonluğuna dikti. Şampiyon ekip, 3-5 Şubat tarihleri arasında Artvin’de düzenlenecek olan Bölge Grup Müsabakaları’nda Erzurum adına şampiyonluk arayacak. Temsilcimiz, Artvin’deki müsabakalardan da başarıyla dönerek Türkiye finallerine adını yazdırmayı hedefliyor.