www.erzurumgunebakis.com / Dilan ÇOŞKUN
Erzurum Kültür Yolu Festivali kapsamında, MNG AVM’de düzenlenecek olan “Sen de Söyle” etkinliği, müzik tutkunlarını sahneye davet ediyor. 16-20 Ağustos tarihleri arasında 14.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik, ücretsiz olarak ziyaretçilerin katılımına açık olacak.
Etkinlikte, alışveriş merkezine kurulan özel kabinde katılımcılar favori şarkılarını seslendirme şansı bulacak. Performansıyla beğeni toplayan katılımcılar, festivalin ana sahnesine çıkma fırsatı yakalayacak.
Organizatörler, etkinliğin müziğe ilgi duyan herkese açık olduğunu belirterek, “Amacımız, şehirdeki yetenekleri ortaya çıkarmak ve müziğin birleştirici gücüyle Erzurum’da keyifli bir festival ortamı yaratmak” ifadelerine yer verdi.
Festival boyunca sürecek olan “Sen de Söyle”, müzikseverlere hem eğlenme hem de sahne deneyimi yaşama fırsatı sunacak.
#ŞehirdeFestivalVar etiketiyle duyurulan etkinlik, Erzurum halkının yanı sıra şehri ziyaret eden turistler için de renkli bir durak olmaya hazırlanıyor.
