Erzurumlu Kayakçılardan Fransa’da Gurur Veren Başarı!

Erzurumlu sporcular Köşedar ve Kanber, Fransa’daki FIS Slalom Yarışı’nda 5. olarak önemli başarı elde etti; Erzurumspor FK da sporcuları tebrik etti.

Tarih: 29.03.2026 23:37 Güncelleme: 30.03.2026 03:33
Erzurumlu Kayakçılardan Fransa’da Gurur Veren Başarı!

www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN

Fransa’da Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen ve 28 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Slalom Yarışı’nda Erzurumlu sporcular önemli bir başarıya imza attı.

Yarışta Türkiye’yi temsil eden Büşra Ada Köşedar ve Utku Demir Kanber, güçlü rakipler arasında gösterdikleri başarılı performansla yarışı 5. sırada tamamlayarak ülkemize değerli puanlar kazandırdı.

Erzurumlu sporcuların elde ettiği bu derece, hem spor camiasında hem de Erzurum’da büyük gurur oluştururken, Erzurumspor FK da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla iki sporcuyu tebrik ederek başarılarını kutladı.