Erzurumlu Genç Futbolcular 5x5’te Grup Müsabakalarında

Erzurum’da 5x5 Futbol Turnuvası İl Birinciliği’ni lider ve 2. tamamlayan takımlar grup müsabakaları için Muş’a gittiler.

Tarih: 26.06.2024 16:58
Erzurumlu Genç Futbolcular 5x5’te Grup Müsabakalarında

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum’da 5x5 Futbol Turnuvası İl Birinciliği’nde kızlarda şampiyon olan TİAL (Tevfik İleri Anadolu Lisesi), Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ile erkeklerde şampiyon olan Olimpik Adımlar Spor ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Muş’ta gerçekleşen grup müsabakalarına gittiler. 

Muş’taki grup müsabakalarında mücadele eden TİAL, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Olimpik Adımlar Spor ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri, şampiyonluk için mücadele edecekler. Grup müsabakalarında Erzurumlu öğrenciler, Antrenör Fetullah Demir, Antrenör Adem Çevik, Adnan Menderes Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Ahmet Saraç ve Tevfik İleri Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Akif Efe, öğrencilerinin mücadelelerini şampiyonlukla sonuçlandırmayı hedefliyorlar.

Grup müsabakalarında mücadele eden 4 Erzurum temsilcisi takımdan başarılı olan veya olan takımlar 5x5 Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etme hakkını elde edecekler.