Erzurumspor bugün top başı yapacak

Transfer sezonunun kapanması ile birlikte BB Erzurumspor yönetimi ve teknik heyeti de rahat bir nefes aldı. Keçiörengücü maçı hazırlıklarına bugün başlayan olan mavi beyazlı takımda, kaleci Sehiç´in takımda kalmasının da mutluluğu yaşanıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor bugün top başı yapacak

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor´da, milli maçlar nedeniyle verilen ara sonrası 3 gün izin verilen futbolcular, bugün top başı yapacak. Mavi beyazlı futbolcular, teknik direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde Erzurumspor tesislerinde Keçiörengücü maçının hazırlıklarına start verecek.

YENİ TRANSFERLE TAKIMLA ANTRENMANLARA BAŞLAYACAK

4. hafta müsabakasında deplasmanda Keçiörengüzü ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor´da, deplasmandan galibiyetle ayrılmanın planları yapılıyor. 3 haftada 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak 4 puan toplayan Erzurumspor´da, transferin son gününde kadroya dahil edilen Abdulcebrail Akbulut, Hasan Ayaroğlu ve Jugurtha Hamroun´un da kısa süre içerisinde takımla birlikte antrenmanlara katılacakları öğrenildi.  Yeni isimlere Keçiörengücü maçında görev verilip verilmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARDA SEHİÇ MUTLULUĞU

Ligde 6 puan toplayan Kocaelispor´u sahasında mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen BB Erzurumspor, bu doğrultuda teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlarını sürdürecek. İzne gitmeyerek kulüpte kalıp transfer gelişmelerini talip eden Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve ekibi, transfer sezonunun sona ermesi nedeniyle rahat bir nefes aldı. Kafası karışık futbolcuların artık kendilerini daha fazla Erzurumspor´a vermesi gerekeceği düşünülüyor. Muzaffer hocanın, milli kaleci İbrahim Sehiç´in Erzurumspor´da kalmış olması nedeniyle de mutlu olduğu öğrenildi. Takımdaki diğer futbolcuların da Sehiç´in Erzurumspor´da kalmış olması nedeniyle sevindikleri öğrenildi. Bu arada futbolcuların tamamına yakınının Galatasaray´a transfer olan Taylan Antalyalı´yı telefonla arayarak tebrik ettikleri ve başarılarının  devamını diledikleri öğrenildi.