Erzurumspor için mesaj maçı

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor için mesaj maçı

-Özel-

Nesrin Çetinkaya

Erzurumspor pazartesi günü deplasmanda Adanaspor ile zorlu bir mücadele verecek. Lider Hatayspor´un evinde Akhisarspor´a yenilmesiyle birlikte, liderle arasındaki puan farkını bire indirme fırsatı yakalayan Erzurumspor maça mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak. Mavi beyazlı ekip Adana´dan galibiyetle dönmesi halinde ilk 2´deki yerini daha da sağlamlaştıracak.

AK´IN FATURASI

Keçiörengücü karşılaşmasında orta hakem Caner Ak´ın kötü yönetimi sebebiyle sarı karta boğulan, futbolcuları  7 sarı, 1 kırmızı, Teknik Direktör Erkan Sözeri´nin kırmızı kart görmesiyle kadro dengesi sarsılan Erzurumspor alacağı galibiyetle hem ligde hedefinde kararlılığını gösterecek, hem de hakem Ak´a mesaj verecek.

ADANASPOR 16´INCI SIRADA

Adanaspor ligde 17 puanla 16´ıncı sırada bulunuyor. Turuncu beyazlı ekip 21 maçta 3 galibiyet. 8 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. 21 maçta 22 gol atabilen ekip kalesinden 33 gol çıkardı. Tüm galibiyetlerini iç sahada alabilen Adanaspor iç sahadaki 11 maçının 3´ünü 3 puanla tamamlarken 6 beraberlik ve 2´de yenilgi aldı. Ekip evinde Bursaspor ve Menemenspor´a yenildi.

ADANASPOR 2. YARIDA 5 PUAN TOPLADI

Adana ekibi TFF 1´inci ligde bu sezonun ikinci yarısında çıktığı 4 maçından 5 puan toplayabildi.  Evinde Akhisarspor ile golsüz berabere kalan turuncu beyazlılar Osmanlıspor´u 3-1 mağlup etti. Adanaspor deplasmanda ise Eskişehirspor ile golsüz berabere kalırken, Adana derbisinde adana Demirspor´a 4-1´lk sonuçla mağlup oldu.

20 EYLÜL 2019´DAKİ MAÇ

Erzurumspor sezonun ilk yarısında evindeki maçta Adanaspor´u 2-1 yenmiş, ekibin gollerini Pote ve Obertan atmıştı. Mavi beyazlı ekip maçı, Ibrahim Sehic, Cenk Ahmet Alkılıç(Mehmet Uçar), Gökhan Kardeş  (Emre Gültekin), Mücahit Albayrak, Hasan Hatipoğlu (Hasan Ayaroğlu), Gabriel Obertan, İbrahim Akdağ, Rashad Muhammed, Osman Çelik, Mickael Pote, Jugurtha Hamroun´dan oluşan kadroyla tamamlamıştı