Tarih: 20.09.2024 03:48

Erzurumspor FK'nin Rakibi Esenler Erokspor

Facebook Twitter Linked-in

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, ligin 6. haftasında Esenler Erokspor’u konuk ediyor. Ligin 6. haftasında Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan ev sahibi ekip Erzurumspor, geride kalan 5 haftada elde ettiği 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 6 puanla ligin 12. sırasında yer alıyor. Yarın Erzurumspor ile karşılaşacak olan Esenler Erokspor’un şu anda bir maç eksiği bulunuyor. Esenler Erokspor, oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile güncel durumda 3 puanla ligin 19. sırasında yer alıyor. 
Erzurumspor FK’nin ligde çıktığı son 3 karşılaşması Erzurumspor FK 0:1 Gençlerbirliği, Erzurumspor FK 3:0 Yeni Malatyaspor ve Erzurumspor FK 0:1 Kocaelispor şeklinde sonuçlandı. Erzurumspor’un bu haftaki rakibi Esenler Erokspor’un bir maç eksiği bulunurken oynadığı son 3 karşılaşma ise Esenler Erokspor 2:1, Esenler Erokspor 1:2 Gençlerbirliği ve Esenler Erokspor 1:2 Boluspor şeklinde sonuçlandı.
Erzurumspor FK – Esenler Erokspor karşılaşması yarın saat 20:00’de Kazım Karabekir Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports MAX1 ve TRT Tabii Spor tarafından naklen yayınlanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —