Erzurumspor Iğdır Deplasmanında

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Erzurumspor FK – Alagöz Holding Iğdır FK ile karşılaşıyor.

Tarih: 26.09.2024 22:32
Erzurumspor Iğdır Deplasmanında

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK, ligin 7. haftasında Iğdır deplasmanında. Ligin 7. haftasında Iğdır’da Alagöz Holding Iğdır FK ile karşılaşacak olan Erzurumspor FK, ligde geride kalan 6 haftada elde ettiği 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile elde ettiği 9 puanla ligin 7. sırasında yer alıyor. Erzurumspor FK’nin 7. hafta rakibi Alagöz Holding Iğdır FK ise ligin geçen 6 haftasında elde ettiği 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile topladığı 10 puan ile ligin 5. sırasında yer alıyor.
Erzurumspor FK ligdeki oynadığı son 3 maçı Erzurumspor FK 2:0 Esenler Erokspor, Erzurumspor FK 0:1 Gençlerbirliği ve Erzurumspor FK 3:0 Yeni Malatyaspor şeklinde sonuçlandı. Alagöz Holding Iğdır FK’nin ligde oynadığı son 3 maç ise Iğdır FK 0:2 Keçiörengücü, Iğdır FK 1:2 Esenler Erokspor ve Iğdır FK 2:0 Pendikspor şeklinde sonuçlandı. 
Erzurumspor FK – Alagöz Holding Iğdır FK karşılaşması yarın saat 20.00’de Iğdır Şehir Stadyumu’nda başlayacak. Erzurumspor FK – Alagöz Holding Iğdır FK karşılaşması, TRT Spor ve beIN SPORTS 2’den naklen yayınlanacak.