ERZURUMSPOR KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

Erzurumspor FK, Küllerimizden Doğuyoruz kampanyasının tanıtım programı gerçekleştirdi.

Tarih: 03.07.2024 20:49 Güncelleme: 04.07.2024 12:03
ERZURUMSPOR KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurumspor FK, bugün saat 18.00’da İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde Küllerimizden Doğuyoruz kampanyasının tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtım programına, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de katıldı. İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kampanya tanıtım programına Erzurumspor FK’nin futbolcuları, Teknik Direktör Hakan Kutlu ve takımın bütün teknik heyeti de katıldı.

Erzurumspor’a Destek Olan Taraftarları Herkes Bilecek

Küllerimizden Doğuyoruz kampanyasında Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, kampanyanın tanıtımını yaptı. Kampanyayı açıklayan Ahmet Dal, transfer tahtasını Küllerimizden Doğuyoruz kampanyasına destek olanlar için özel tasarımda sınırlı sayıda forma basılacağını, destekte bulunanlar için özel Erzurumspor Gold Kart verileceğini ve destek olan Erzurumspor taraftarlarının Erzurumspor Gold Kart ile anlaşmalı yerlerde özel ayrıcalıklara sahip olacaklarını söyledi. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Küllerimizden Doğuyoruz kampanyasında Erzurumspor FK’ye destek olan taraftarların isimlerinin yazdığı özel bir anıtın dikileceğini de açıkladı. 

Kampanya tanıtımında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Dal, Erzurumspor’un eski logosuna da kavuşacağını duyurdu.

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, yaptığı açıklamada, Küllerimizden Doğuyoruz kampanyasının televizyon üzerinden canlı yayın ile gerçekleşeceğini söyledi. Daha sonrasında Erzurumspor FK’nin Teknik Direktörü Hakan Kutlu ve takım kaptanlarının sahneye çıkması ile Erzurumspor FK’nin 2024-2025 sezonu formalarının da tanıtımı gerçekleştirildi. Yeni sezon formalarının tanıtımında mikrofonu alan Kaptan Mustafa Yumlu, büyük bir sürpriz yaparak 2 Erzurumspor forması alarak Küllerimizden Doğuyoruz kampanyasına desteği başlattı.