ERZURUMSPOR ‘KUTLU İLE DEVAM’ DEDİ

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK Teknik Direktör Hakan Kutlu ile devam edecek.

Tarih: 07.06.2024 18:31 Güncelleme: 07.06.2024 18:34
ERZURUMSPOR ‘KUTLU İLE DEVAM’ DEDİ

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK, 2024 – 2025 sezonu için Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yeniden anlaştı. Geçtiğimiz sezonu Trendyol 1. Lig’de Kutlu yönetimde 10. Sırada tamamlayan Dadaşlar, yeni sezona Hakan Kutlu ile anlaşarak başladı. Mavi-beyazlı ekip, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Transfer Tahtasını açacağız” müjdesi ile heyecanlı bekleyişe başladı. 

Erzurumspor FK sosyal medya üzerinden Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yapılan anlaşmayı, “Yuvana yeniden hoş geldin Hakan Kutlu” ifadeleri ile duyurdu. 

Kulüpten yapılan resmi açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

2021-2022 sezonundan itibaren takımımızın başında aidiyet duygusuyla özverili çalışmalara imza atan hocamız Hakan Kutlu ile sözleşme yeniledik.

Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal ile bir araya gelen hocamız, ‘’Erzurum’da ve Erzurumspor’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ve büyük camiamızda hedeflerinin olduğunu belirtti.’’

Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal, değerli hocamız Hakan Kutlu ve ekibi ile yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Kendisiyle yapacağımız, ulaşacağımız hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz dedi.’’

Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu, ilerleyen tarihlerde Erzurum’a gelerek Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal ve yönetim kurulumuzun katılacağı bir basın toplantısı düzenleyecek.

Bu vesileyle bir kez daha Sayın Hakan Kutlu’ya ve ekibine başarılar diliyor, büyük Erzurumspor camiamızın çatısı altında güzel bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.