Erzurumspor´da dur durak yok

Bir yanda dış transferde belirlenen yerli ve yabancı isimlerle görüşmeler devam ederken, diğer tarafta Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde mavi beyazlı futbolcular Yüksek irtifa Kamp Merkezi´nde kamp dönemini yoğun bir şekilde geçiriyor.

10.07.2017 07:15:03 0

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni günün ilk antrenmanını Palandöken Yüksek İrtifa Spor Kompleksinde, dayanıklılık, kuvvet ve çabukluk çalışmaları yaptı. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde Yüksek irtifa Kamp Merkezi´nde kamp süresi boyunca her günü iki antrenmanla tamamlayan mavi beyazlı futbolcular, taraftarında yakın takibinde.

BB Erzurumspor´a transferi gerçekleşen futbolcuların performansını merak eden taraftarlar, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´ni ziyaret ederek, antrenmanları takip ediyorlar. TFF 1´inci ligde zirveye oynayan bir takım görmek istediklerini dile getiren taraftarlar, ?1´inci ligi tanıyan bilen bir hoca takımımız başında. İnşallah mavi beyazlı renklere bağlanan futbolcular, sahadaki performanslarıyla, bizlere bir şampiyonluk coşkusu daha yaşatırlar.? diye konuştu