Erzurumspor´da Hatay mesaisi başladı

Pazar günü evinde Hatayspor´u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına dün başladı. Hedef bu maçıda alarak kaybetmeme serisini 7 maça çıkarmak.

Spor 16.02.2021 14:34:20 0

Sinan AYDIN

Çaykur Rizespor´u deplasmanda yenerek altın değerinde bir 3 puan alan BB Erzurumsporlu futbolbolcular, hafta sonunu dinlenerek geçirdikten sonra hafta başı Hatayspor maçı mesaisine başladı. Süper ligin 26. haftasında Pazar günü evinde Hatayspor´u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına dün başladı.

MORALLİ ANTRENMAN

Cuma günü oynadığı Çaykur Rizespor maçından aldığı galibiyetle taraftarlarına büyük sevinç yaşatan mavi beyazlı takım, hafta sonunu dinlenerek geçirdi. Ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor ile hafta sonu zorlu bir maça çıkacak olan BB Erzurumsporlu futbolcular, bu maçın hazrılıklarına Erzurumspor tesislerinde başladı. Mesut Bakkal yönetiminde güzel bi futbol ve iyi sonuçlar almaya başlayan BB Erzurumspor, Hatayspor´da yenerek çıkışını sürdürüp tehlike potasından uzaklaşmak istiyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyuncularına teknik ve taktik çalışmalar yaptırıyor, rakip Hatayspor´un eksilerini ve artılarını anlatıyor. Futbolcuların antrenmanlarda oldukça moralli oldukları gözlendi.

MESUT HOCADAN OYUNCULARINA UYARI

Mesut hoca, futbolcularına  Rizespor maçında ortaya konulan oyundan ve kazanma arzusundan duyduğu memnuniyetini dile getirip, aynı dispilin ve ciddiyetin Hatay maçında da devam etmesini istedi. Ligde birbirinden zorlu maçların olacağını ifade eden tecrübeli teknik adam, " Zor süreçten geçiyoruz. Zaman zaman aksilikler yaşasak ta bu kaoslardan çabuk çıkan bir takım olduk. Camia olarak kenetlenerek hedefimize varmak bizim görevimiz. Bu doğrultuda oyuncular olarak sizlere çok büyük görevler düşüyor. İyi bir ekip olduk. Hem deplasmanda hem de kendi sahamızda gerçek gücümüzü göstererek küme düşme potasından üst sıralara çıkmak ve taraftarlarımızı sevindirmek zorundayız. Sizler bunu başaracak güce ve yeteneğe sahipsiniz" dediği öğrenildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 21 Şubat Pazar günü saat 13.30´da Kazı Karabvkir stadyumunda Hatayspor ile karşılaşacak.