Erzurumspor'da Tahta Açıldı mı?

Sosyal medyadaki bir paylaşım, Erzurumspor FK’nin transfer tahtasının açıldığı yönündeki paylaşım, taraftarlarda büyük bir heyecan uyandırdı.

Tarih: 17.07.2024 17:21 Güncelleme: 17.07.2024 17:23
Erzurumspor

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

3 sezondur transfer tahtası kapalı olan Erzurumspor FK, 13 Haziran 2024’te düzenlediği basın toplantısında Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal “Küllerimizden Doğuyoruz” kampanyası ile Erzurumspor FK’nin kapalı olan transfer tahtasını açmak için kampanya başlatılacağını duyurmuştu. 4 Temmuz 2024’te İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Küllerimizden Doğuyoruz” programı ile takım taraftarlarla buluşup, kampanya programı ve yeni sezon formalarının tanıtılmasının ardından 5 Temmuz 2024’te Erzurumspor FK’nin sosyal medya hesaplarından “Küllerimizden Doğuyoruz” kampanyasına desteklerin başladığı duyurulmuştu.

Bugün ise Facebook’ta bir sayfanın “son dakika Erzurumspor 1080 gün sonra transfer yasağını kaldırdı” şeklindeki paylaşımıyla Erzurumsporlu taraftarlarda büyük bir heyecan başladı. Sosyal medyada Erzurumspor FK’nin 3 sezon sonra transfer tahtasının açıldığı yönünde paylaşımlar gerçekleşse de Erzurumspor FK’den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Erzurumspor FK’den transfer yasağının devam ettiğine dair ya da transfer yasağının kalktığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.