Gelişim Ligi’nde Genç Dadaşlar Yarın Sebat Gençlik’i Ağırlıyor!

Erzurumspor FK U-14 ve U-15 takımları, Gelişim Ligi 17. hafta maçlarında yarın Sebat Gençlik Spor’u evinde konuk edecek.

Tarih: 10.01.2026 23:55 Güncelleme: 11.01.2026 00:09
Gelişim Ligi’nde Genç Dadaşlar Yarın Sebat Gençlik’i Ağırlıyor!

www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN

TFF Gelişim Ligi’nde heyecan fırtınası Erzurum’da esmeye devam ediyor. Erzurumspor FK U-14 ve U-15 takımları, 6. Grup 17. hafta mücadelesinde Trabzon temsilcisi Sebat Gençlik Spor’u konuk ediyor. Kazım Karabekir Stadı’nın yanındaki 2 Nolu Sentetik Saha, yarın genç Dadaşlar galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.  

Zirve Takibi Sürüyor!

Mavi-beyazlı temsilcilerimiz gruplarında üst sıraları zorlamaya devam ediyor:

  • U-14 Takımı: Çıktığı 14 karşılaşmada 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 25 puanla 4. sırada bulunuyor.
  • U-15 Takımı: 14 maçta 10 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden gençlerimiz, 31 puanla liderlik takibini sürdürüyor. U-15 ekibimiz, Samsunspor ile arasındaki averaj farkıyla ligin 3. basamağında yer alıyor.

Gözler Dadaş’ın Geleceklerinde!

Yarın oynanacak çift maçlı futbol şöleninin programı ise şöyle:

  • Saat 11.00: Erzurumspor FK U-14 – Sebat Gençlik Spor
  • Saat 13.00: Erzurumspor FK U-15 – Sebat Gençlik Spor

Deplasmandaki Üstünlük Perçinlenmek İsteniyor

Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmalarda Erzurumspor FK, rakiplerine adeta sahayı dar etmişti. U-14 ekibimiz deplasmandan 3-0 gibi net bir skorla dönerken, U-15 takımımız ise tek golle 3 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı. Genç Dadaşlar, yarın kendi evinde de aynı başarıyı tekrarlayarak seriyi sürdürmeyi hedefliyor.