GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’na Coşkulu Açılış!

Erzurum’da GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılışı gerçekleşti.

Tarih: 27.06.2024 16:24
GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’na Coşkulu Açılış!

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde yaz aylarında çocukları spora kazandırmak için açtığı GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılışı büyük bir coşkuyla başladı. 27 farklı spor branşında açılan spor okullarına, Erzurumlu çocuklar akın etti. Bugün Erzurum Spor Salonu’nda gerçekleşen açılışta şarkılar söylenip, şiirler okundu. 

Açılışta karate, taekwondo, jimnastik, güreş, eskrim sporcuları gösteri yaparken Erzurum halk oyunları ekibi de bar oynadı. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, yaptığı açıklamada GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nda toplam 27 spor branşında çocuklara spor eğitimi verileceğini, spor okullarının 2024 Eylül ayının sonuna kadar devam edeceğini aktardı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’na kaydolmak için bugün son gün olduğunu da söyledi.

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Spor Branşları

Atletizm, atıcılık, badminton, basketbol, bisiklet, boks, buz hokeyi, buz pateni, jimnastik, curling, dart, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, hokey, judo, karate, kayak, kick boks, masa tenisi, okçuluk, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme