Haydi belediyeler pamuk eller cebe!

Futbolculara zorlu Altay maçı öncesi prim dopingi yaşatmak isteyen taraftarlar, sosyal medyadan ´´Bugün değilse ne zaman?´´ başlığı ile bir kampanya başlattı. Bu kapsamda, ilçe belediyelerinden 100´er bil TL galibiyet primi vermeleri talep edildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Haydi belediyeler pamuk eller cebe!

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Süper lige çıkmak için son iki maçını mutlak kazanmak zorunda olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Adana Demirspor´a kaptırdığı ikincilik koltuğunu bu hafta tekrar geri alarak önemli bir avantaj yakaladı. Taraftarlarda heyecan doruğa ulaştı, geçtiğimiz yıl hakem hataları ile düşürüldüğümüz süper lige yeniden çıkmak için şehir kenetlendi. Futbolculara zorlu Altay maçı öncesi prim dopingi yaşatmak isteyen taraftarlar, sosyal medyadan ´´Bugün değilse ne zaman?´´ başlığı ile bir kampanya başlattı.

İLÇE BELEDİYELERİNDEN 100´ER BİL TL PRİM TALEBİ

Erzurum´un 20 ilçe belediyesine çağrıda bulunan taraftarlar, her belvdiyenin ayrı ayrı 100 bin TL galibiyet primi vermesini talep etti. Fanatik Erzurumspor taraftarı olan Orhan Özsoy isimli taraftarın ön ayak olduğu kampanya, sosyal medyada hızla yayıldı. Kampanya açıkamasında, şöyle denildi: ´´ Bugün Değilse Ne Zaman? Sesimize Ses Ver Ey Kadim Şehir...Ölüm Kalım Maçı Olarak Gördüğümüz Altay Müsabakası Öncesi 20 İlçe Belediyemizi 100´er Bin TL Pirim Vermeye Davet Ediyoruz. Bilinmelidir ki Bu Takım Sadece Büyükşehirin Değil Bütün Şehirin Takımıdır. Akabinde Türkiye´deki Bütün Erzurum Dernekleri Ve Dadaşlarımızıi Maddi Manevi Desteğe Davet Ediyoruz... Erzurum Ve Erzurumspor Sevdalıları.´´