Hilmi Yavuz, Erzurum’da “Şiir ve Medeniyet” Üzerine Konuşacak

Usta şair Hilmi Yavuz, “Şiir ve Medeniyet” söyleşisiyle 29 Mayıs’ta Erzurum’da edebiyatseverlerle buluşuyor.

Tarih: 25.05.2025 21:23 Güncelleme: 26.05.2025 14:04
Hilmi Yavuz, Erzurum’da “Şiir ve Medeniyet” Üzerine Konuşacak

www.erzurumgunebakis.com / Dilan ÇOŞKUN
Türk edebiyatının usta kalemlerinden şair, düşünür ve deneme yazarı Hilmi Yavuz, 29 Mayıs Perşembe günü Erzurum’da sanatseverlerle buluşacak. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Yakutiye Medresesi’nde gerçekleştirilecek “Şiir ve Medeniyet” başlıklı söyleşi, saat 18.30’da başlayacak.
Edebiyatın zarafetini medeniyetle harmanlayan Hilmi Yavuz, söyleşisinde şiirin düşünsel yönü ve medeniyetle olan ilişkisi üzerine bir perspektif sunacak. Kültür-sanat dünyasında geniş yankı uyandırması beklenen bu buluşma, şiirle ilgilenen herkese açık ve ücretsiz olacak.
Erzurum’un tarihi atmosferinde gerçekleşecek etkinlik, şehirdeki kültürel hareketliliğe yeni bir soluk katarken, edebiyatseverleri de aynı çatı altında toplayacak.

YAZARLAR