Kadınların Yapacağı En İyi Yatırım Kendine Yaptığı Yatırımdır

Güzellikler merkezleri bir çok alanda hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle kadınların ise vazgeçemedikleri tek yatırım adresi bu merkezlerdir.

Tarih: 28.06.2024 11:15
Kadınların Yapacağı En İyi Yatırım Kendine Yaptığı Yatırımdır

www.erzurumgunebakis.com/ Fatma Evin

Erzurum'da ikamet eden vatandaşların, en çok neye harcama yaptıklarını konusuna bakıldığında kendi bakımları ön plana çıkıyor. Güzellik merkezlerinin oldukça fazla olması da arz edilen talebin çokluğundan kaynaklanıyor. Erzurum merkezde bulunan Güzellik Merkezi işletmecisi Arife Gül konu hakkında açıklamalarda bulundu. Gül, “8 senedir bu işi yapıyorum ve 21 yıldır Erzurum da ikamet ediyorum. Şimdi önceki yıllara baktığımda ilgi çok azdı. Ama şimdi Kadınlar ve hatta erkekler de olmak üzere ilgi arttı. Bizler bu artan ilgiden çok memnunuz” Dedi. Sözlerine devam eden Gül, “ İnsan kendine yatırım yapmalıdır. Çoğu alanda uzmanlarımız ile hizmet vermekteyiz. Özellikle cilt bakımı ve incelme alanında yoğun bir ilgi var. Bizler de sadece Doğu Anadolu bölgesinde ilk kez uygulanan işlemleri sunuyoruz .” Diye konuştu. 

“Alanlarımız çok geniş”


İşletme sahibi Arife Gül, “ En çok ilgi gören cilt bakımı ve incelme dışında birçok işlemleriniz de mevcut. Kalıcı makyaj, Lazer epilasyon, Altın oran kaş alımı, Realistik kıl tekniği, El ve Ayaklarda oluşan mantar tedavisi, Saç bakım olmak üzere hizmet vermekteyiz.” Diye vurguladı. 

“Fiyatlar değişiklik gösteriyor”

Yüksek enflasyon sebebiyle artan fiyatlar Güzellik Merkezlerini de etkiledi.

 Arife Gül, “ Fiyatlarımız değişiklik gösteriyor tabi ki. Ama bizler yine özel günlerde indirim yapıyoruz ve kampanyalarımız da oluyor. Mesela bu ay sonuna kadar cilt bakımı işlemimizde normal fiyatı yerine indirimli fiyat uyguladık. Kısacası ne kadar pahalı olsa da bize gelen vatandaşlar parayı gözden çıkarıyor.” Dedi.