Tarih: 28.05.2018 12:49

Milletvekili Aydemir: ?Dadaşlara minnettarız´

Facebook Twitter Linked-in

DADAŞLARDAN TARİHİ DURUŞ

 

?Dadaşlar ülkeyi çağlarüstü konum ve kuvveye eriştirmekte kararlı önderimize gösterdikleri sadakatle yine ve yeni bir tarihi duruş sergilemişlerdir. ? yorumunu yapan Milletvekili Aydemir, ?Nur yüzlü Alvarlı Efe torunları, ağzı dualı Nene Hatun ahfadı yüzbinler, bu şehrin manasını tasvir ve tarif eden dadaş kanaatini ortaya koymuşlar ve 2023´e doğru lider Ülke Türkiye hedefinin önderi Sayın Cumhurbaşkanımızın ufkunda bir kez daha bir vefa kararlılığıyla buluşmuşlardır. Minnettarlığımızın hududu yoktur´ değerlendirmesinde bulundu.

 

ERZURUM İKİ MÜSTESNA VE MUHTEŞEM YÜKSEKLİĞİ MİSAFİR ETTİ

 

Milletvekili Aydemir, ?Erzurum´da iki müstesna ve muhteşem yüksekliği misafir ettik. Faziletin, nefisten feragatin mümessili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Binali Yıldırım´ın katılımıyla 24 Haziran için besmele çektik. Bu hal için dadaşlar, Siftahı bizden bereketi Allah´tan derler. Biz de bir dadaş imanıyla aynı kararlılığı sergiliyor, ?Lider ülke Türkiye için, mazlumların ahının, mağdurların gözyaşlarının dinmesi için AK Ufka doğru, Dadaş kararlılığıyla ?Haydi Bismillah´ diyoruz. ? dedi.

 

VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

 

?Vakit Türkiye Vakti´dir, diyen Milletvekili Aydemir, ?Sayın Cumhurbaşkanımız ilk mitingini Erzurum´da gerçekleştirerek Erzurum´a verdiği ehemmiyeti, dadaş sadakat ve vefasına inancını ortaya koyduğu gibi aynı zamanda mübarek Aziziye ruhuna güvenini beliğ şekilde vurgulamıştır. Dadaşlar bu hürmet ve muhabbet eksenli duruşlarıyla Türkiye´nin 2023 yolundaki muazzez kaderinde bir iman gücünün ifadesi olmuşlardır. Cumhurbaşkanımız dadaşları, Dadaşlar da Cumhurbaşkanımızı yürekten seviyor.´ yorumunu yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —