www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN
Erzurum’da masa tenisi branşında düzenlenen spor etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 23 Kasım Pazar günü Yakutiye Spor Salonu’nda saat 10.00'da başlayan ödüllü masa tenisi turnuvası, miniklerden gençlere ve öğretmenlere kadar geniş bir katılımla sporcuları bir araya getirdi.
9 Kategoride 135 Sporcu Raket Salladı
Turnuva, minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve öğretmenler olmak üzere toplam 9 farklı kategoride gerçekleştirildi. Organizasyona tam 135 sporcu katılarak rekor kırdı ve salon gün boyunca yoğun bir heyecana sahne oldu.
Öğretmenlerin Ödülleri Şiir Dinletisinde Verildi
Turnuva sonunda dereceye giren çocuk sporcular madalya ve alışveriş çeklerini alırken, öğretmenlerin ödül töreni özel bir etkinlikle birleştirildi. Başarılı öğretmen sporculara ödülleri, bugün İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir Dinletisi Programında İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Şube Müdürleri tarafından takdim edildi.
İşte Dereceye Giren Öğretmenler
Kadınlarda
Erkeklerde
Antrenör Küçükoğlu: "Heyecan ve Coşku Dolu Bir Gün Geçti"
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Vedat Küçükoğlu, turnuvaya gösterilen yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Geleceğimizin mimarı olan kıymetli öğretmenlerimizin bir araya geldiği '24 Kasım Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvası', 135 sporcunun rekor katılımı ile büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi. Turnuvada hem rekabet hem de dostluk dolu anlar yaşandı. Müsabakalara katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize ve sporcularımıza teşekkür ederiz." dedi.
