www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN
Erzurum futbolunun genç yıldızlarını yetiştiren Olimpik Adımlar Spor Kulübü, U-17 yaş grubunda Erzurum şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Şimdi ise hedef Türkiye Şampiyonası!
Hedef: 2. Kademe
25-27 Haziran tarihleri arasında Iğdır’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları’nda şehrimizi temsil edecek olan Olimpik Adımlar, Ağrı, Kars ve Ardahan temsilcileriyle karşılaşacak.
Genç yetenekler, üstün bir performans sergileyerek 2. kademe vizesi almak istiyor ve bu hedef doğrultusunda yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.
Adem Çevik: “İnanç ve Disiplinle Sahadayız”
Takımın teknik direktörü Adem Çevik, oyuncularına olan güvenini vurgulayarak şunları söyledi:
“Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmek için sahada elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Oyuncularımın inancı ve disiplini bizi başarıya taşıyacak.”
“Bu Başarılar Tesadüf Değil”
Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca da genç sporculara desteklerini iletti. Olimpik Adımlar’ın Erzurum’da gençlerin futbola olan ilgisini diri tutan önemli kulüplerden biri olduğunu vurgulayan Karakoca, “Bu başarıları tesadüf değil. Iğdır’da da aynı ciddiyet ve azimle mücadele edeceklerinden şüphem yok. Kendilerine yürekten başarılar diliyorum,” dedi.