Tarih: 26.06.2018 13:22

Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Süper Lig takımlarının yeni gözdesi

Facebook Twitter Linked-in


Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Palandöken Dağı eteklerinde bulunan 2 bin rakımdaki Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde 4 adet UEFA 1 adet FIFA standartlarında toplam 5 adet saha bulunuyor. Bunun yanında tesiste modern soyunma odaları, masaj odaları ve fitness salonları yer alıyor. 
Antalya FIFEX Uluslararası Futbol Endüstrisi Fuarı´nda ´Yılın en iyi kamp bölgesi´ seçilen Erzurum Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Yüksek İrtifa Kamp Merkezine ilgi her geçen yıl artıyor. 
Aralarında Süper Lig´de yer alan MKE Ankaragücü, Akhisarspor, Alanyaspor, Antalyaspor, Kayserispor, Göztepe SK, Konyaspor ve B.B Erzurumspor´un yer aldığı 8 takım haricinde TFF 1 Lig, 2. Lig ve 3. Lig´den toplam 60 takım sezon öncesi ilk kampını Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde yapacak. 
Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sezon öncesi kampları için ilk olarak yarın kapılarını Süper Lig´e yeni çıkan MKE Ankaragücü açacak. 
1 Temmuz´da Bolu Gerede´de kampa girecek olan B.B Erzurumspor ise 17 Temmuz´da Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sezon öncesi kampının 2. Etabını tamamlayacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —