Short Track Milli Takımı Erzurum’daki Kampını Tamamladı

Short Track Milli Takımı’nın Erzurum’da düzenlediği yüksek irtifa kampı sona erdi.

Tarih: 22.07.2024 23:50
Short Track Milli Takımı Erzurum’daki Kampını Tamamladı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Türkiye Buz Pateni Federasyonu'nun öncülüğünde düzenlenen Short Track Milli Takımı Yüksek İrtifa Kampı, 26 Haziran 2024 tarihinde Erzurum'da başladı ve 20 Temmuz 2024 tarihinde sona erdi. Milli sporcular, toplamda 24 gün süren bu kampta Erzurum Kamp Eğitim Merkezi ve Yenişehir 2000'lik Buz Pateni Salonu'nda yoğun bir çalışma programı uyguladılar.

Erzurum'un zorlu kış koşullarında gerçekleştirilen kampta, milli takım sporcuları teknik ve kondisyonlarını geliştirmek için yoğun çaba sarf ettiler. Her gün düzenli olarak yapılan antrenmanlar ve teknik çalışmaların yanı sıra, takımın bütünlüğünü sağlamak adına birçok koordinasyon ve takım çalışması da gerçekleştirildi.

Kamp süresince sporcular, ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlanmak için büyük bir özveriyle çalıştılar. Federasyon yetkilileri, kampta elde edilen verimli çalışmaların gelecek yarışmalarda başarıya dönüşeceğine olan inançlarını dile getirdiler.

Short Track Milli Takımı'nın Erzurum'daki bu yoğun kampta gösterdiği performans, Türk buz pateni sporunun geleceği adına umut verici işaretler taşıyor.