Tarih: 18.09.2023 19:00

Taekwondo Federasyonu Başkanı Şahin’den Açıklama

Facebook Twitter Linked-in

www.erzurumgunebakis.com/      Halil İbrahim Aktaş     

Erzurum’da gerçekleşen Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonası için Erzurum’a gelen Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Erzurum’un bir spor şehri olduğunu ve aynı zamanda bir tekvando şehri olduğunu belirtti. Şahin, gerçekleşen Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonası ile daha çok sporcunun çalışmasına ve lisanslı sporcu sayısının daha çok artmasına vesile olmasını dilediğini ifade etti.

Erzurum Bir Spor Şehri

Metin Şahin, “Erzurum’da Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nı düzenliyoruz. Erzurum bir spor şehridir. Erzurum, Kış Oyunları’na ev sahipliği yapmış büyük bir spor şehridir. Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk Bey’e, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyoruz.” 

Erzurum Bir Taekwondo Şehridir

“Erzurum genel olarak bir spor şehrinin olması dışında, aynı zamanda Erzurum bir de Taekwondo şehridir. Bu noktada, Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nın da daha çok sporcunun çalışmasına, daha çok lisanslı sporcu olmasına vesile olmasını diliyorum. Biz de çalışacağız. Erzurum’a gereken desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. İnşallah burada Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’ndan güzel sonuçlar çıkacağı umuduyla gelecekte de güzel sporcuların Erzurum’u temsil etmesini sağlama noktasında da hep birlikte gayret edeceğiz.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —