Tarih: 18.07.2017 08:00

Takdirler Kızılay´a

Facebook Twitter Linked-in

 

Nesrin ÇETİNKAYA

Erzurum Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nde yaptıkları çalışmalarla ilgili GÜNEBAKIŞ´a değerlendirmelerde bulundu. Hain darbe kalkışmasına karşı milletin yazdığı kahramanlık destanının yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada Bozhalil, O karanlık geceyi aydınlatan Dadaşlara ne kadar hizmet etsek azdır? dedi.

BU MİLLETE NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR

15 Temmuz 2016´da yiğitlik destanının yazıldığını belirten Bozhalil, Kızılay Şube Başkanlığı olarak 15 Temmuz´un yıl dönümünde düzenlenen etkinlikler kapsamında vatandaşa sundukları hizmetlerden bahsetti. 2 gün boyunca 7 bin 16 kek, 7 bin 63 meyve suyu, 7 bin 500 adet maden suyu ve 7 bin adet su ikramında bulunduklarını belirten Bozhalil, ?15 Temmuz nöbeti için 6 şube yöneticisi ve personeli, 6 gençlik kolları, 3 gönüllülerimizle faaliyetimizi sürdürmekteyiz.? dedi

KIZILAY AFET MERKEZİ İŞ BAŞINDAYDI

Kızılay Şube Başkanlığı, Kızılay Afet Merkezi de 15 -16 Temmuz tarihlerinde meydanlara inen vatandaşların emrinde idi. Kızılay Afet Merkezi 12 bin 288 maden suyu, 5 bin su, 3 bin kek ve 2 bin 450 çorba ikramında bulundu.

VATANDAŞ´TAN KIZILAY´A TEŞEKKÜR

Kızılay Şube Başkanlığı´nın 15-16 Temmuz tarihlerinde vatandaşa sunduğu hizmet, tam not aldı. Hizmet kalitesinden dolayı Kızılay´a teşekkürde bulunan vatandaşlar, ?Her an, her dakika rahatça ulaşıp çeşitli ihtiyaçlarımızı karşılayan Kızılay´a, sunduğu bu kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.? diye konuştular.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —