Tugay Medya iftarda buluştu

Tugay Medya çatısı altında yayın hayatını sürdüren, GÜNEBAKIŞ Gazetesi, 92.2 FLAS FM ve Kanal Doğu çalışanları, Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tugay´ın iftar programında bir araya geldi.

19.06.2017 07:45:44 0

Günebakış/Elif YILMAZ

Tugay Medya ailesi iftarda bir araya geldi. Erzurum´da bir lokantada düzenlenen iftar programına, Tugay Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren, GÜNEBAKIŞ Gazetesi, Flash FM ve Kanal Doğu çalışanları katıldı.   

İftar Programında konuşma yapan Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tugay, büyük bir aile olduklarını dile getirerek, Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada Erzurum´un sesi soluğu olmaya devam edeceklerine dikkat çekti, Tugay,  ?Bu kutlu yolda katkı sağlayan, başta gazetemiz yazarları olmak üzere, bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.? dedi

İftar programına katılan GÜNEBAKIŞ Gazetesi Yazarı, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selahattin Şener de, Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tugay´a nazik davetinden dolayı teşekkürlerini ileterek, Tugay Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren medya kuruluşlarının Erzurum´un yüz akı kuruluşlar olduğunu belirtti.

GÜNEBAKIŞ Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mahmut Akdağ da, ?Kırıp dökmeden, şahıs merkezli olmaktan uzak, daha ziyade olayları esas alarak yaptığımız habercilik, ciddi bir karşılık buluyor. Erzurum´u yazan, güçlü ve samimi yazar kadromuzla, Erzurum´a katkı sağlamaya devam edeceğiz.? diye konuştu.