Tugay Medya'dan Başkan Sunar'a ''hayırlı olsun'' ziyareti

Tugay Medya, göreve yeniden seçilen Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'a ''hayırlı olsun'' ziyaretinde bulundu.

Tarih: 22.05.2024 15:09
Tugay Medya

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay, beraberinde TV 25 Televizyonu İmtiyaz Sahibi Taner Tugay, İş İnsanı Öner Tugay, TV 25 Genel Yayın Yönetmeni Hamza Karadağ, Günebakış Gazetesi Haber Müdürü Sinan Aydın ve  www.erzurumgunebakis.com İnternet Haber Sitesi Yazı İşleri Müdürü Muhammet Yılmaz ile birlikte,Palandöken Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Muhammet Sunar'a ''hayırlı olsun'' ziyaretinde bulundu. 

BAŞKAN SUNAR'DAN VELİ TUGAY'A ÖVGÜ

Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay, Muhammet Sunar'ı tebrik ederek, ''Palandöken ilçesinde yaptığınız başarılı çalışmalar takdire şayan. Palandöken dağında bulunan kent ormanının son hali ise gerçekten muhteşem. Palandöken'e yaptığımız çalışmalar için teşekkür ediyorum. Tekrar başkan seçilmenize sevindim. Hayırlı olsun. Rabbim yardımcınız olsun'' dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip teşekkür eden Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ise, Veli Tugay'dan övgü ile bahsedip emlak sektöründe Erzurum'a önemli hizmetler sunduğu için teşekkür etti. 

''PALANDÖKEN'İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Palandöken'in vizyonunu değiştirmek için çalıştıklarını ve bundan sonra da önemli projeleri ilçeye kazandıracaklarını ifade eden Başkan Sunar, '' Şahsımı tekrar aday gösteren AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve bizleri oyları ile tekrar bu koltuğa layık gören Palandöken seçmenine çok teşekkür ediyorum. Palandöken, Erzurum'un en gözde ilçelerinden birisi. Bu görev bilinci ile çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Hizmetlerimizle Palandöken'in çehresini değiştirmeye devam edeceğiz'' dedi.