U12'DE ŞAMPİYON OLTU!

Serkandaş Sigorta U12 Ligi’nde play-off finali ve üçüncülük karşılaşmaları tamamlandı.

Tarih: 28.06.2024 19:33 Güncelleme: 28.06.2024 23:28
U12

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum 3 Temmuz Stadı, bugün Serkandaş Sigorta U12 Ligi’nin play-off finali karşılaşmasına ve üçüncülük maçına ev sahipliği yaptı. Bugün saat 17.30’da başlayan üçüncülük karşılaşmasında Erzurumspor FK ile Yol Spor, karşılaştı. Maçın başından itibaren oyun hakimiyetini elinde bulunduran Erzurumspor FK, karşılaşmada farka gitti. Erzurumspor FK’nin lig üçüncüsü olduğu karşılaşma, Erzurumspor FK 5:1 Yol Spor şeklinde sonuçlandı.

Şampiyon 25 Mart Oltu Spor

Serkandaş Sigorta U12 Ligi’nin play-off finali karşılaşmasında ise 25 Mart Oltu Spor ile Yakutiye Spor karşılaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmada, ilk golü Yakutiye Spor bulsa da 25 Mart Oltu Spor karşılık verme de gecikmedi. Çekişmeli geçen final karşılaşmasında 25 Mart Oltu Spor karşılaşmayı 3-2 skorla kazanarak Serkandaş Sigorta U12 Ligi’nin şampiyonu oldu. 

Teknik Direktör Tugay Yıldız’ın çalıştırdığı 25 Mart Oltu Spor, Erzurum’da Serkandaş Sigorta U12 Ligi’nin şampiyonu olmasının ardından U12 Futbol Türkiye Şampiyonası’nda da mücadele etme hakkını elde etti.

Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından futbolculara madalyaları teknik direktörler ve Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ferit Karakoca tarafından takdim edildi.

Gerçekleşen ödül töreninde Saha Komiseri İsmail Dadaşoğlu'na, 3 Temmuz Stadı görevlisi Oktay Demirkale'ye ve Saha Komiseri Halil İbrahim Şamhili'ye de Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ferit Karakoca tarafından madalya takdim edildi.