www.erzurumgunebakis.com / Dilan ÇOŞKUN
Erzurum’da çocuklara özel keyifli bir tiyatro oyunu sahnelenmeye hazırlanıyor. Enes Bingöl’ün yazdığı ve sahnelediği “Zaman Yolcusu Sandviç” adlı eğlenceli çocuk oyunu, 12 Temmuz 2025 Cumartesi günü İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak.
Bir öğle yemeğiyle başlayan serüvende, beş farklı çağda yolculuğa çıkan bir çocuğun hikâyesi anlatılıyor. Hem eğlendirici hem öğretici nitelikte olan bu oyun, çocuklara geçmişi eğlenceli bir dille tanıtarak tiyatroyla tarih arasında eğlenceli bir köprü kuruyor.
Günün üç farklı saatinde (13.00, 15.00 ve 17.00) sahnelenecek olan oyunda Enes Bingöl ve Nilgün Karahasan rol alıyor. Oyun sonunda ise çocuklara özel ücretsiz yüz boyama etkinliği de gerçekleştirilecek.