Alpaslan CENGİZ


Bu şehir dertlisine sahip çıkmalı!

Bu kocaman cümle Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral'a ait....


6 Yıldır sıfır fayda bol proje bol vaat politikası dışında bir maharetine şahit olamadığımız, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral 6 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı daha doğrusu yaptığını zannettiği büyük hizmetleri düzenlediği basın toplantısı ile basınla paylaştı..

Toplantının özeti, son bir ayın şehirde en fazla dedikodu konusu olan organizasyonun yönetim kurulu başkanı Hakan Oral'ın , dedikodulara malzeme konuları üzeri kapalı izah ve temize çıkarma gayretinden ibaretti..

 KUDAKA, DAP, KOSGEB gibi kurumları vasıtasıyla kalkınmaya yönelik büyük destekler verdiğini belirten kıymetli başkan asıl merak edilen konuları ‘ Şehir için dertlendiğini , bu şehrin dertlisine ve delisine sahip çıkması gerektiğini ’ sair hamasi cümlelerle geçiştirdi..

Başkanın bilmediği kısmı ise; bu şehrin dertlisine ve delisine sahip çıkmakta kimsenin tavsiyesine muhtaç olmadığı.

Bu şehir, şahsi menfaatleri için hiç bir kutsal tanımayan kimselerin yaptıkları Ahlaksızlıklara sahip çıkmaz..

Delisinin de dertlisinin de sahibidir, yoldaşıdır..

Size bu tarz bir açıklama yapmanız için kim akıl verdi ise; önce şehirde merak edilen gazetecilerin tartaklandıklarını iddia ettikleri, onaylanmayan KUDAKA projeniz , projenin içeriği miktarı öncesi sonrası sizi bu basın toplantısına mecbur bırakan şartları izah etseniz , daha makbule geçerdi.