Alpaslan CENGİZ


Hizmet yarışı..!

Mahalli idareler seçimlerinin üzerinden 5 aydan fazla bir zaman geçti..


Bu zaman zarfında hizmet yarışı  olduğu iddiasıyla belediye başkanlığı makamına talip olanların aslında iddia ettikleri gibi pekte hizmet heveslisi olmadıkları ortaya çıktı.

İktidar Partisinin ülke genelinde büyük bir hezimet yaşadığı Mahalli idareler seçimlerinde Şehrimiz açısından da durum Adalet Ve Kalkınma Partisi adına farklı değildi.

Yeniden Refah Partisinin birisi Merkez ilçe olmak üzere iki belediye başkanlığı kazandığı, İYİ Partinin 1, BBP' nin 1 , CHP'nin 2, Terör örgütünün siyasi uzantısı olan Partinin 3 Belediye Kazandığı şehrimizde Cumhur ittifakının diğer belediye başkanlıklarında da belirğin bir oy kaybına uğradı…

Nihayetinde Adalet ve Kalkınma Partisi ve Cumhur ittifakı adına büyük bir kayıp yaşanmış olsa da, 

Kaybettiği beledi başkanlıklarından Aziziye Belediye Başkanlığı, Horasan Belediye Başkanlığı ve Köprüköy Belediye Başkanlıkları Partilerinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi'ne Katıldılar.

Nihayetinde Belediye Başkanlarının Partilerinden istifa ve Adalet ve Kalkınma Partisine katılma gerekçesi, Hizmet Yarışıydı…

Bu noktada sorgulanması gereken ; hizmet etmek için  iktidar partisiyle birlikte hareket etmek  gerekliliği; 

Bugüne kadar iktidar partisinde olan belediyelerin hizmetlerden neden faydalanamadığı, şayet hizmetlerden ziyadesi ile faydalanmışlar ise belediye başkanlığında başka bir parti adayının neden tercih edildiğidir..