Ömer KOZ


Şehit Necmettin Öğretmen Anısına

Şehit Necmettin Öğretmen Anısına


Adı tarihte her zaman yaşayacak yüzlerce şehit öğretmenlerimizden biri Necmettin Yılmaz Öğretmen... 

 

Bugün Şehit Necmettin Öğretmenimiz’i anıyoruz. 

 

Mezuniyetinin ardından meslek hayatına 2015-2016 eğitim öğretim yılında Torul’un Altınpınar İlkokulunda ücretli sınıf öğretmenliği yaparak başlayan Yılmaz, 16 Ekim 2016’da Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Çiftçibaşı İlkokuluna atandı.

 

8 aylık öğretmen olan ve öğrencileri tarafından çok sevilen Yılmaz, 16 Haziran 2017’de yaz tatilini geçirmek için Şanlıurfa’dan memleketi Torul’a dönerken, PKK’lı teröristlerce Tunceli-Erzincan kara yolunun Pülümür ilçesi kesiminde, babasının maddi desteğiyle yeni aldığı aracı yakıldıktan sonra kaçırıldı.

 

23 yaşındaki Necmettin Öğretmen’in cenazesi, aramaların 27’nci gününde 12 Temmuz 2017’de Tunceli’deki Pülümür Çayı’nda bulundu.

 

Necmettin Yılmaz’ın cenazesi, 16 Temmuz 2017’de Torul ilçe merkezindeki törenin ardından doğup büyüdüğü Demirkapı köyündeki aile kabristanına defnedildi.

 

Bölücü terör örgütünün dağ fareleri tarafından haince pusuya düşürülerek şehit edilen nice kahramanlarımız, nice güzel insanlarımız... 

Her birinizin adı kalplerimizde sonsuza dek kazınmış... 

 

Hiçbir hain güç bu topraklara el uzatamayacak...

 

Bu hainlere destek olan, gönül veren, iş birliği yapan, bu ülkenin ekmeğini ve suyunu içip bu ülkeye ihanet planı içinde olan her türlü kirli fikirler er ya da geç yok olmaya mahkûmdur ve yok olacaktır. 

 

Bu topraklarda al yıldızlı bayrağımız gururla ve şerefle dalgalanırken öğretmenimize, polisimize, askerimize kahpece pusu kuran kirli eller, yaşamaya çalıştıkları pislik çukurları olan mağaralarında hayvan leşleri gibi bir bir toplanarak ebedi cehenneme gönderilecektir. 

 

Tüm şehitlerimizi, 

Kahraman şehit askerlerimizi, 

Kahraman şehit polislerimizi, 

Kahraman şehit öğretmenlerimizi, 

Ve görevi başında şehit edilmiş tüm kahramanlarımızı gururla anarak her birinin ruhuna rahmet ve ebedi cennet güzellikleri diliyoruz... 

Her zaman kalbimizdesiniz...