Alpaslan CENGİZ


Yeni oluşum...

Türk Siyasi hayatı , hiç ihtiyaç olmadığı halde büyük beklentiler oluşturularak kurulmuş ve nihayet siyasi çöplüğe terk edilmiş partilerle doludur..


Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, Mevcut Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı koltuğuna oturtmak için devletin tüm imkanlarının seferber edildiği bir çadır tiyatrosu sergilendi..

Bu gösteride rolünün hakkını verenlerden biriside hiç şüphesiz İYİ Partide istediği koltuğa bir türlü kavuşamayan Yavuz Ağıralioğlu …

Nihayetinde o güne kadar kol kola yürüdüğü tüm kadroları yetersizlik basiretsizlik vs ithamlarla sıvadıktan sonra yeni bir parti hazırlığında olduğunu duyurdu..

Netice bir seçime girme cesareti gösteremediği Parti kuruluş çalışmaları için mahalli idareler seçimleri sonrasına kadar sarktı. 

Eylül ayı gibi kuruluşunun tamamlanacağı duyurulan partinin kurmay kadrosu anladığım kadarıyla hazır gibi.

Büyük bir beklenti oluşturuldu..

Erzurum özelinde siyasette aradığı ikbali bir türlü bulamamış pek çok isim nihayet aradıkları adresi bulmuş olmanın heyecanı ile ön saflarda yer kapabilme yarışında..

Ve tabidir ki yeni liderlerinin etrafında büyük bir halka oluşturmak gayreti ile Bu büyük lider adına bizlere propaganda yapmayı da ihmal etmiyorlar..

Yavuz Ağıralioğlu'nun siyasi geçmişi, hitabet yeteneği eğitim durumu , kahramanlıkları ballandıra ballandıra anlatılıyor..

sonuç mu..?

Bir büyük hayali sukutla yüzleşmeye hazır olun..

Sonuç mu..?

bir parti kurulması durumunda siyasi yelpazede bir boşluk olmadığı gibi yeniden refah partisi için hazırlanan alana veya İYİ Partide beklediğini bulamamış iki üç puanlık oyu kapma gayretine kurban edilecek bir enerjiden ibaret..