Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e övgü: 30 yılda yapılanların 30 kat fazlası 4,5 yılda yapıldı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, katıldığı bir programda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´den övgüyle bahsetti. Aydemir, ?Son 30 yılda yapılanların 30 kat fazlası, son 4,5 yılda yapıldı´´ dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e övgü:  30 yılda yapılanların 30 kat fazlası 4,5 yılda yapıldı

Sinan AYDIN

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Muhtarlar Derneği  binasının hizmete açılış törenine katıldı. Aydemir, burada yaptığı konuşmada Büyükşehir belediye Başkanı Sekmen´e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

??SEKMEN´E MÜTEŞEKKİRİZ´´

Milletvekili Aydemir, ?İçinizden birisiyim Tosya mahallesinde büyüdüm. 15 sene önce AK Parti yeni iktidara gelmişken Erzurum nasıl kalkınır diye bir dosya hazırlamıştık. Bir saha yaparsak sporcuların orada çalışmalarını temin edecek alan oluşturacak olursak, çok sayıda futbol takımı ya da spor kulübü gelir buradan esnafta faydalanır´ diye düşüncelerimiz ifade etmiştik. Ben 2003 yılında bir tane yapılırsa Erzurum istifade eder demiştim, şimdi 14 tane yapılmış. Şimdi 14 sahada şuanda ışıklandırma, Kazım Karabekir´de ne ise orada da aynı. O spor kulüpleri oraya gelip antrenman yapıyorlar ama şehrin her tarafına da kazancı sirayet ediyor. Buna kimin katkısı olmuş Mehmet Sekmen başkanımın. Belediyelerin son 30 yılını yakın takip etmiş biriyim. Yaptıkları hizmetlere teşekkür ediyorum ama son 30 yılda yapılanların 30 kat fazlası 4,5 yılda hayata geçirildi. Öyleyse hakkı teslim edeceğiz. Sekmen başkanımıza müteşekkiriz´´ dedi.