Acun Ilıcalı´ya tepki büyük

Erzurum İçin Acun Firarda!

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Acun Ilıcalı´ya tepki büyük

 FAYDASIZ ACUN!

Dadaşlardan Acunn tepkisi! Erzurum´da kimse TV8 izlemiyor...

Sinan AYDIN

Erzurumlu olan ancak memleketine kuru laftan başka bir faydası olmayan Acun Ilıcalı, son yaptığı hareketle Dadaşların büyük tepkisini çekti. Aynı zamanda TV8 televizyonunun da sahibi olan medya patronu Acun Ilıcalı, programlarında sürekli Erzurumlu olduğunu söyleyip B.B Erzurumspor´a da destek vereceğini belirtiyordu. Son olarak ta geçtiğimiz aylarda B.B Erzurumspor´la ilgili güzel projeleri olduğunu iddia eden Acun Ilıcalı, kulislerde takıma hem maddi destek vereceğini söyleyip hem de iyi bir futbolcu transfer edeceğini söylediği de iddia ediliyordu. Katıldığı bir TV programında da B.B Erzurumspor´a hertürlü desteği vereceğini söylemişti.

ERZURUM´A ŞUANA KADAR HİÇBİR FAYDASI OLMADI

Erzurum´la ilgili laftan başka hiçbir icraatı olmayan Acun Ilıcalı´nın, o dönem amcası Mustafa Ilıcalı Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğu için bu vaatleri verdiği, ancak amcası aday gösterilmeyince de verdiği sözleri tutmadığı iddia ediliyor. Bugüne verdiği sözleri tutmamış olması da bu iddiaları doğruluyor. Bugüne kadar Erzurum´a hem maddi hem de manevi hiçbir faydası olmayan Acun Ilıcalı, dadaşların büyük tepkisini çekiyor.

FENERBAHÇE İÇİN PARA TOPLUYOR

B.B Erzurumspor maddi sıkıntılar içerisinde küme düşmeme mücadelesi verirken Fenerbahçe Kulübü için yardım kampanyası başlatan Erzurumlu Acun Ilıcalı, Dadaşların büyük tepkisini çekti. Özellikle sosyal medyada Acun Ilıcalı´ya tepkiler çığ gibi büyüyor. Adını ve soy adını değiştirmesini isteyen de var, Erzurmluluk kimliğini basamak olarak kullanmak istemesini eleştirenlerde. Birçok Erzurumlu ´Soyadını Fenerbahçe, doğum yerini de Kadıköy´ yaptır diyerek te Acun Ilıcalı´ya tepki gösteriyor. Ayrıca Acun Ilıcalı´nın sahibi olduğu TV( kanalını televizyon kanalları arasından silerek bu kanalı boykot etme kararı alarak Acun Ilıcalı´ya tepki gösteren Erzurujmlunun saysısı da bir hayli fazla...