Adliyenin 25 yıllık personellerine tebrik belgesi verildi

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevde 25 yılını dolduran personellerini Abdulhamit Gül imzalı tebrik belgesi ile ödüllendirdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Adliyenin 25 yıllık personellerine tebrik belgesi verildi

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Erzurum Adliyesi ile Açık Ceza İnfaz Kurumunda 25 yılını dolduran personellere, görev süresi boyunca verdikleri hizmetlerden dolayı tebrik belgesi verildi. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bu kapsamda 25 yıl hizmet süresini dolduran Adliye personeline ´tebrik belgesi´ takdim edildi.

BAKAN GÜL İMZALI BELGELER VERİLDİ

25 yıl hizmet süresini dolduran Adliyede görevli Yazı İşleri Müdürleri, Zabıt Katipleri, Mübaşirler, Hizmetliler ve Erzurum Ceza İnfaz Kurumlarında görevli İnfaz Koruma Memurlarına, Erzurum Adli Yargı İlk Derece  Mahkemesi  Adalet Komisyonu Başkanlığı üyeleri tarafından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül imzalı tebrik belgeleri verildi. Adliyede görevli personele Adliye binasında, Erzurum Açık Ceza İnfaz Kurumunda görevli personele ise bu kurumda düzenlenen törenle belgeleri verildi. Belge alan personellere, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edildi, bundan sonra da görevlerinde başarılarının devamı dilendi.